Kontejneri za stanovanje i vikendice

Zamišljate trenutak kako ulazite u svoj novi dom? To znači da planirate svoju budućnost.

Naravno, želite izgradnju svog doma da učinite jednostavnijom i efikasnijom, iako znate da je to proces, koji vas samo udaljava od idealne slike vaše kuće. Mi razumemo vaše želje i izazove, zato postoji bolji način. Stambeni kontejneri predstavljaju alternativni način izgradnje, koji će u budućnosti postati standard.

Stambeni kontejneri su gotovi moduli koji se lako povezuju i prilagođavaju različitim potrebama, tako da sve postaje jedna dizajnerska igra, koja vam omogućava da stvorite jedinstveni prostor po vašoj meri.

Izgradnja kuće na tradicionalan način može potrajati mesecima ili čak godinama. Troškovi materijala, radne snage, dozvola i drugih faktora mogu brzo narasti i premašiti očekivan budžet i navesti vas da odustanete od ostvarenja sna.

Kontejneri za stanovanje mogu biti pretvoreni u prelepe kuće u gradu, vikendice pored reke ili planinske kolibe, pružajući vam neverovatne prizore i pravi osećaj.

Pravi osećaj da ste kod kuće. Potrudićemo se da se maksimalno iskoristi svaki kvadratni metar prostora, pružajući vam osećaj prostranosti i otvorenosti koji se savršeno uklapa u vaš način života.

Kontejneri za stanovanje imaju ekonomičnu cenu

Jedna od najvećih prednosti kontejnera za stanovanje je njihova ekonomična cena. Početna cena za osnovne modele, koji uključuju beli panel debljine 4cm sa 1 prozorom i kupatilom, te kompletnu električnu instalaciju, kreće se već od 4800 € plus PDV.

Krajnja cena kontejnera za stanovanje formira se na osnovu konsultacija sa našim stručnim timom, uzimajući u obzir specifične zahteve i potrebe svakog klijenta.

Kontejner vikendice

Pomoćićemo vam da izgradite vikendicu, koja se savršeno uklapa u prirodno okruženje sa svojim toplim drvenim detaljima, šarmom i elegancijom.

Savršen beg od užurbanog svakodnevnog života i prilika da se prepustite prirodi. Tu su i razne avanture na otvorenom – istraživanje obližnjih staza, vožnja bicikla ili jednostavno piknik pored reke.

Korak dalje je da se izgubite u netaknutoj prirodi, daleko od gradske vreve i buke. Naša planinska koliba od kontejnera nudi vam upravo tu mogućnost. Dobar izbor materijala je rustična kombinacija drveta i kamena, koja stvara atmosferu topline i sigurnosti, pružajući vam osećaj potpune udobnosti.

Dok izlazite na široki trem, sa predivnim pogledom, znate da jutarnja kafa nikada nijie bila lepša.

Postavljanje kontejnera za stanovanje

Pošto ste već zamisli Vaš novi dom, naš stručni tim je tu da odgovori na sve izazove. Mi radimo prevoz i montažu do mesta koje ste izabrali.

Važno je da obezbedite nesmetani prilaz lokaciji i čvrstu podlogu za montažu kontejnera.

Prilagođeni su različitim terenima tako da ne morate više da brinete o lošem pogledu i nepogodnom terenu za izgradnju kuće. Kada smo već kod pogleda, idu korak dalje, pa tako ako želite da promenite svoju lokaciju pružaju vam mogućnost da ih preneste i “ponesete” svoj dom sa sobom.

Ne brinite tu smo da vas posavetujemo kako to da uradite glatko i bez problema.

Pod

Podna izolacija je od stiropora ili mineralne vune, na koju naleže OSB ploča sa laminatom ili PVC vinilom u zavisnosti od vaše želje.

Zidovi

Zidovi su od čelične konstrukcije i sendvič panela koji su izolovani poliuretanom – vaš štit leti i zimi. Najčešće poseduju takav kvalitet da praktično mogu zameniti klasičan zid od 50 centimetara. Imate mogućnost da primenite nove tipove metoda za uštedu energije i druge građevinske materijale poput brodskog poda, poluoblica ili oblica. Što se izrade same fasade tiče, mogućnosti su neograničene tako da na kontejner za stanovanje možete postaviti imitaciju kamena, keramiku, pa čak i mermer.

Prozori i vrata

U praksi najčešće ugrađujemo PVC stolariju (vrata i prozore).
Dobro postavljena PVC stolarija štiti od spoljnih faktora i eliminiše prodor buke spolja i naravno utiče na bolju izolaciju.

Krov

Na stambeni kontejner uvek možete nadograditi jednostrani ili dvostrani krov sa padom, sve u zavisnosti od vašeg izbora i dizajna. Krov se može dodatno izolovati stiroporom ili mineralnom vunom.

Dodatna oprema

Na vaš zahtev potrudićemo se da vas dodatno opremimo luksuznim enterijerom i eksterijerom, spoljnim stepenicama, terasom ili solarnim panelima. Računajte i na razne tipove nadstrešnica, sanitarne elemente, specijalne tipove rasvete ili roletne sa žaluzinama. Spisak je dug, a odluka je vaša. Kontaktirajte nas da saznate više, naš ljubazni tim je tu da odgovori na svako pitanje.

Call Now Button